→ Vul onze container voor Ghana

Hoi! Welkom op deze pagina. Hier zijn we druk bezig met het vullen en versturen van een zeecontainer naar Ghana. Deze container zal vol zitten met materiaal voor de Ghanese onderwijsprojecten van de organisatie GEM. Maar daar hebben we je hulp bij nodig!


We zijn op zoek naar donateurs die willen helpen met de verzendkosten voor de container zodat de container zo snel mogelijk op weg kan naar Ghana. Dat kan voornamelijk door geld te doneren. Hierboven zie je hoe ver we inmiddels staan. Alle beetjes helpen, maar we zijn er nog niet.
Wil je ons helpen? Doneer hier

Twijfel je nog? We hebben nog een voordeel in handen. We hebben sinds kort de ANBI status,
dat maakt het interessant om te doneren. Meer weten hierover klik dan hier

De container die we in augustus 2020 konden versturen.

   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...